Er is geen baan waar je zoveel dankbaarheid zult krijgen!

 

Kom werken in de ouderenzorg, bij de leukste werkgever van Barneveld, Voorthuizen en Scherpenzeel

Ben jij iemand die de lach op iemands gezicht tovert. Die graag luistert naar verhalen. Die geniet van de wijsheid die komt met de jaren? Dan ben je helemaal op je plek in de ouderenzorg. Jij kunt voor onze cliënten iedere dag een beetje aangenamer maken door jouw goede zorg.

Zorggroep ENA verleent professionele zorg met wonen voor ouderen die verpleeghuiszorg nodig hebben, biedt tevens dagopvang en eerstelijnsverblijf. Dit doen wij op drie locaties in Voorthuizen, Scherpenzeel en Barneveld. Bij ons is iedereen ongeacht levensovertuiging welkom.

Kies voor een unieke ervaring in de ouderenzorg. Zeker weten dat jij nergens zoveel dankbaarheid zult krijgen. En zeg nu zelf: waardering, dat wil toch iedereen?!

Lees verder want jij bent belangrijk voor ons!

 

ENA ALS WERKGEVER

 

Onze kernwaarden

Dichtbij

Bij ENA gaat het om echt contact, om aandacht hebben voor de ander. We werken van mens tot mens en zijn graag nabij.

Compassie

We gaan voor een oprechte verbinding en waarderen hoe mensen in het leven staan. Werk je met compassie, dan maak je het verschil. 

Vindingrijk

We denken in mogelijkheden en onderzoeken wat werkt. Dat zorgt voor een glimlach op iemands gezicht; voor wendbaarheid en werkplezier.

Bij Zorggroep ENA staan we samen midden in het leven. Onze overtuiging is dat zorg een gezamenlijke verantwoordelijkheid is. We geven echte persoonsgerichte aandacht en die is voor iedere cliënt weer anders. Werken bij zorggroep ENA – één van de grootste werkgevers in de regio – betekent dat je een bijdrage levert aan het welzijn van onze cliënten. Je levert professionele zorg en ondersteunende diensten. Hierdoor houden mensen regie over hun eigen leven.

Onze organisatie steunt je in je werk. Wij waarderen deskundigheid en zelfstandigheid. Er is professionele aandacht voor het bijhouden van vaardigheden, opleidingen en voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Werken met en voor mensen doet iets met je. Ook daar hebben we aandacht voor.

WELKE BAAN ZOEK JIJ?


 

DAAROM WERKEN WIJ BIJ ZORGGROEP ENA